Meille töihin?

Me teemme tätä työtä rakkaudella, aina.

Haluatko tehdä tehokasta myyntityötä innovatiivisessa ja rehellisessä työympäristössä? Onko myyntityö ja asunnonvälitys muodostunut elämäntavaksi? Haluatko saada ympärillesi osaavan, rennon ja kannustavan tiimin, jossa tuetaan henkilökohtaista kasvua sekä luodaan mahdollisuuksia tehokkaaseen yhteismyyntiin?

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tulos- ja asiakasorientoitunut LKV-tutkinnon suorittanut myyntialan ammattilainen. Sinulla on tehokas ote työhön ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostat luotettavaa ja rehellistä vuorovaikutusta niin työympäristössä kuin asiakassuhteissa. Otat asiakkaasi huomioon poikkeuksetta ja pyrit luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita.  Haemme ensisijaisesti LKV-tutkinnon suorittaneita ammattilaisia, mutta vankka motivaatio sekä myyntityökokemus ovat myös ratkaisevia tekijöitä. Perehdytämme ja koulutamme kiinteistönvälitystyöhön perusteellisesti sekä tarjoamme mahdollisuuden LKV-pätevyyden suorittamiseen.

Meiltä saat avaimet menestyksekkään uran luomiseen sekä oman tietotaidon jatkuvaan kehittämiseen. Saat vapaat kädet itsenäiseen työskentelyyn, mutta tarvittaessa myös kaiken tuen ja kannustuksen täysivaltaisesti kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin tai ideoihin. Meillä työtäsi tukee erittäin rento ja eläväinen työporukka, motivoiva ja reilu provisiopalkka sekä käytännölliset ja laadukkaat työvälineet.

”Välittäjille vinkiksi, jos provisiosi ovat alle 30%, kannattaa soitella ympäriinsä ja kysellä, josko reilumpikin palkankorotus olisi ajankohtainen! ” Lue lisää provisiopalkkauksesta blogistamme.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28. helmikuuta mennessä osoitteeseen krista.aaltonen@naytonpaikka.com.
Lisätiedot ja kysymykset: krista.aaltonen@naytonpaikka.com / +358 44 047 1111.

 

Huippumyyntiä yli 10 vuoden kokemuksella!

Asuntokauppa on luottamusasia, minkä vuoksi yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää. Kodinvaihto on monivaiheinen prosessi, jonka haluamme sujuvan toimeksiantajamme ja välittäjämme välillä joustavasti ja ammattitaidolla.

Nykypäivän asuntokaupassa ensivaikutelma myytävästä asunnosta syntyy verkossa ensisilmäyksellä. Asuntojen vertailu ja selailu on tehty todella helpoksi hyvien asuntoportaalien (etuovi.comoikotie.fi) ja laadukkaiden naytonpaikka.com – sivustojen myötä. Se, miten ja missä asunnot esitellään internetissä on tänäpäivänä ensiarvoisen tärkeää.

Tässä olemme alueemme kärjessä. Laadukkaat kuvat sekä laajat tiedot myytävistä asunnoista ovat jo muodostuneet “tavaramerkiksemme”. Tästä laadusta emme aio tinkiä jatkossakaan. Laadukas ja laajalti informoiva asuntoilmoitus on mielestämme paras tie tyytyväisiin asiakassuhteisiin.