Kun aika on kypsä

Asunnon ilmainen hinta-arvio

Oletko harkinnut asuntosi myyntiä? Olisitko kiinnostunut kuulemaan kiinteistönvälityksen ammattilaisen hinta-arvion kodistasi? Kutsu meidän välittäjämme ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

Kutsu välittäjämme arviokäynnille

Asunnon myynnin ensimmäinen askel on kiinteistönvälittäjän arviokäynnin varaaminen. Oikea hinnoittelu on yksi tärkeimmistä asunnon myyntiin vaikuttavista tekijöistä. Tämän takia onkin tärkeää valita ammattitaitoinen välittäjä, joka pystyy toteuttamaan todenmukaisen hinta-arvion alueen markkinatilanteeseen sekä omaan ammattitietämykseensä nojautuen. Asunnon hinta-arviossa huomioidaan monipuolisesti kaikki myyntiin vaikuttavat asiat, kuten mm. asunnon kunto, sijainti ja markkinatilanne. Realistinen hinta-arvio on onnistuneen asuntokaupan kulmakivi ja takaa sen, että saat asuntosi myynnistä parhaan mahdollisen hinnan.

Arviokäyntiä varten kotia ei tarvitse puunata lattiasta kattoon puhtaaksi, eikä se vaadi sinulta sen suurempaa valmistautumista. Oleellisempaa olisi koota myyntiin vaikuttavat asiakirjat valmiiksi välittäjää varten, joita ovat esimerkiksi osakehuoneistoa myytäessä taloyhtiössä tehdyt sekä tulevat remontit ja kiinteistöä myytäessä puolestaan esimerkiksi rakennuspaperit. Ammattitaitoinen välittäjä osaa kysyä sinulta juuri oikeat kysymykset, jotka tulee tietää myynnin kannalta.

Arviokäynti on samalla myös oiva tilaisuus tutustua välittäjään. Oman kodin myyminen on kenties elämäsi isoin päätös, joten välittäjän valinta kannattaa tehdä huolella. Meidän ammattitaitoiset välittäjämme suhtautuvat työhönsä vastuullisesti, rakkaudella ja kunnioituksella, joten sinä voit huoletta nauttia työn tuloksista. Onnistuneen asuntokaupan takana on sekä välittäjän että toimeksiantajan saumaton ja joustava yhteistyö, jossa avoin kommunikointi läpi toimeksiannon on tärkeää. Tähän me panostamme ja pidämme huolen, että tiedät läpi myyntiprosessin missä mennään.

Arviokäynti ei sido sinua mihinkään

Arviokäynti on mahdollisuus tavata välittäjä kasvokkain ja päästä tutustumaan välittäjään. Asuntoa myydessä tärkeää on luottamus sekä toimiva kommunikointi asiakkaan ja välittäjän välillä. Arviokäynnillä pääset myös keskustelemaan yrityksemme ja välittäjiemme tarjoamista palvelukokonaisuuksista ja saat tarjouksen välityspalkkiosta.

Arviokäynti on sinulle mahdollisuus saada tärkeää tietoa siitä, kuinka asuntosi myyntiprosessi etenee ja mitä kaikkea toimeksiantosopimus pitää sisällään. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään ja se on sinulle ilmainen.

Tutustu välittäjiimme