POLKU-asunnon ostamisen palvelu

Haluat unelmien kodin ilman päänsärkyä ja loputonta kaivamisen tuskaa? Vaihtoehtoja on paljon, etkä oikein tiedä, mitkä kaikki asiat pitää ottaa huomioon? Vertailun tekeminen saattaa tuntuu hankalalta. Kaipaat luottohenkilöä mukaasi etsintään.

Tutustu POLKUUN.

Valitsemalla palvelun vältyt turhilta esittelyissä käynneiltä ja pettymyksiltä. Säästät aikaa ja vaivaa. POLKU mahdollistaa omien toiveiden, kriteerien ja budjetin tarkan määrittelyn, sekä ammattihenkilön neuvottelutaidon vaikutuksen lopputulokseen. Se oikea on askeleen päässä.

Yhteydenotot:

Jouni Paasio
+358 40 845 4038
jouni.paasio@naytonpaikka.com

Case: Etelä-Helsingin ostotoimeksianto

Perhe, jonka jäsenistä osa asui ulkomailla, haki asuntoa Helsingistä. Muutaman asuntonäytössä käynnin jälkeen perheen oli pakko todeta, että heillä ei ollut aikaa eikä taitoja päästä asiassa eteenpäin, kun ei ollut vielä edes selvää kuvaa mitä halutaan, mihin rahat riittävät eikä asiaan liittyvä byrokratia ollut tuttua.  Helsinkiäkään ei tunnettu tarpeeksi. Tässä vaiheessa perhe päätti tehdä sopimuksen ostotoimeksiannosta Näytönpaikka Oy:n kanssa. Kaksi kuukautta myöhemmin kaupat oli tehty.  Näin perhe kommentoi:

”Välittäjämme kartoitti toiveemme ja kävi itse katsomassa  Helsingissä kohteita, joista raportoi meille. Osassa oli joku meistä mukana. Välittäjä huomioi hyvin kaksikielisen perheen eri jäsenten toiveet. Hän kuunteli kommenttejamme, auttoi meitä priorisoimaan asioista ja tekemään  johtopäätöksiä miksi jotkut kohteista eivät sopisi tilanteeseemme ja keskusteli kanssamme asiasta. Näin alkoi hahmottua meille tärkeimmät asiat. Välittäjä teki selväksi millaiset kohteet ja alueet voisimme jättää  pois ja miksi.  Hän tunnisti  lopullisen kohteen potentiaalin, joka meiltä olisi mennyt ohi. Hän tuki päätöksentekoa selvittäen prot ja contrat. Hän tarkisti taloyhtiön tilanteen sekä talon piharakennuksesta kellariin ja itse asunnon. Hän edusti ja tuki meitä tarjouksen jättötilanteessa hyvin, auttoi byrokratiassa ja oli mukana kauppakirjan allekirjoittamisessa. Lopussa sekä myyjä että ostaja totesivat miten hyvin ja hyvässä hengessä kaikki oli sujunut. Haastavissa tilanteissa välittäjä pysyi rauhallisena ja selvitti asioita nopeasti. Päädyimme asuntoon ja alueelle, johon emme olisi unelmissamme edes hakeutuneet ja josta löydämme yhä positiivisia asioita, joita emme osanneet edes toivoa. Kaiken lisäksi budjetista jäi rahaa suunnitella ja toteuttaa Näytönpaikan kanssa asiantunteva keittiöremontti. Lisäbonuksena saimme vielä monia uusia ideoita ja vaihtoehtoja asunnon värimaailmaan ja sisustamiseen myös tulevaisuutta varten.