Miksi valitsen Näytönpaikan?

Asuntoa myydessä kunnioitamme jokaista asiakasta, kotia sekä työkaveria. Meillä Näytönpaikalla jokainen välittäjä tekee työtä täysillä ja koko sydämellä. Myyntiprosessin aikana olemme aktiivisesti yhteydessä ja raportoimme tarkasti myynnin kulusta.

Voit olla huoletta, kun annat kotisi avaimen meille – me myymme sen arvokkaasti ja parhaaseen hintaan.

Vastuullisuus

Teemme työn vastuullisesti, luotettavasti ja hyvää välitystapaa noudattaen, aina. Valokuvamme ovat totuudenmukaiset ja meiltä löytyvät kaikki tarvittavat onnistuneen myynnin työkalut.

Kunnioitus

Me Näytönpaikalla kunnioitamme jokaista asiakasta, kotia sekä työkaveria. Voit olla huoletta, kun annat kotisi avaimen meille – me myymme sen arvokkaasti ja parhaaseen hintaan.

Rakkaus

Rakkaudesta lajiin! Meillä jokainen välittäjä tekee työtä täysillä ja koko sydämellä. Välitystyöstä on muodostunut elämäntapa. Tämä välittyy asiakkaillemme ammattitaitoisena luottamuksena ja tavoitteellisuutena.

Avoimuus

Myyntiprosessin aikana olemme aktiivisesti yhteydessä ja raportoimme tarkasti myynnin kulusta. Olemme avoimia myös toisillemme, joten työyhteisömme ryhmähenki on hyvä, mikä varmasti välittyy ulospäin.

Palvelulupaus

Asuntokauppa on aina luottamusasia, siksi yhteydenpito asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää.

Asunnon myynnistä herää aina kysymyksiä ja kodinvaihto ei ole koskaan täysin stressitöntä. Tämän takia panostamme joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun, löydämme vastaukset ja ratkaisut nopeasti ja tehokkaasti.

Asunnon myynti on aina iso prosessi. Meidän mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että kommunikointi toimeksiantajiemme ja välittäjiemme välillä on mutkatonta, rehellistä ja ehdottoman luottamuksellista. Onnistunut asuntokauppa syntyy ammattivälittäjän ja toimeksiantajan saumattomasta yhteistyöstä. Tähän panostamme.

Onnistutaan

Tärkeä osa asunnon myyntiä on oikean hinnan määrittäminen. Välittäjiemme hintatietoisuus on alansa huippua, josta hyvänä esimerkkinä toimivat nopeat myyntiajat.

Ota huoletta yhteyttä ammattivälittäjiimme, heihin voit luottaa vaikeinakin aikoina.

Tutustu välittäjiin

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
mahdollisimman pian!