Unelmiesi hirsihuvila merenrannalla

Luonto, saaristo ja oma rauha. Innovatiivinen arkkitehtuuri sekä upeat merimaisemat korkealta kalliolta. Rakennusmateriaalina ekologinen ja energiatehokas hirsi. Yksityinen hiekkaranta keskellä hurmaavaa saariston kauneutta. Tämä kaikki löytyy kahdesta ainutlaatuisen upeasta, rakenteilla olevasta kohteestamme Rymättylän lumoavan kauniista saaristolaismaisemista.

On hienoa olla välittämässä näin uniikkeja ja yksilöityjä koteja, joita RIMITO LIVING suunnittelee ja toteuttaa. Pohjoismainen arkkitehtuuri on vahvasti läsnä heidän kohteissaan ja rakentamisen keskiössä on aina tekemisen tarkkuus ja materiaalien laatu. Rakentamisessa ja suunnittelussa on kaikkialla otettu huomioon ekologisuus ja vahvaa roolia materiaalivalinnoissa edustaa puu. Tässä ei ole säästelty kustannuksissa, vaan kaikki on tehty erittäin laadukkaasti puhtaista materiaaleista.

ONNELLINEN ELÄMÄ LÄHTEE KOTOA

Lähtökohtana Rimito Living:llä on tarjota asumisen unelmia, sillä onnellinen elämä lähtee kotoa. Ainutlaatuinen tontti on se, josta he lähtevät liikkeelle suunnittelun ja rakentamisen kanssa. Kohteet tarjoavat uniikkia ja monipuolista asumista, aivan kuten nämäkin Rymättylän kohteet.

Tällä hetkellä rakenteilla ja ennakkomyynnissä olevat kohteet kulkevat nimillä VUORENRANTA ja TAIVAANRANTA. Nämä kummatkin ovat omiaan toteuttamaan unelmasi ympärivuotisesta asumisesta hirsihuvilassa merenrannalla. Molemmat kohteet nauttivat auringonpaisteesta ympäri neljän vuodenajan niin iltapäivisin kuin auringonlaskunkin aikaan. Näiden kohteiden upeuden kruunaa merelliset näköalat Nuikonlahdelle suurilta terasseilta. Turun saariston kaunis luonto ympäröi huviloita ja isojen ikkunoiden ansiosta siitä saa nauttia myös sisätiloissa. Sisätilassa katseen vangitsee kauniin luonnon lisäksi korkean tilan laadukas rimakatto ja lattian upea, sävytetty kalanruototammiparketti.

Täällä asuessasi nautit upeista luonnon tarjoamista mahdollisuuksista ympärivuotisesti. Kesällä nautit omasta rannasta ja illanvietoista suurella terassilla omassa jacuzzissa kera lumoavan näköalan. Vesiskootteri- ja veneajelut suoraan omalta rannalta silloin kuin itselle parhaaksi sopii. Lukuisten kesän ajan mahdollisuuksien lisäksi ei tule unohtaa talven tuomia mahdollisuuksia kauniin luonnon ja jäätyvän meren keskellä. Moottorikelkkailu ja pilkkiminen ei ihan jokaisella onnistu omalta kotirannalta.

Lisätietoa näistä upeista kohteista löydät nettisivuiltamme: VUORENRANTA & TAIVAANRANTA.

Lisäkyselyt ja esittelyt:

JARKKO SAARINEN
Kiinteistönvälittäjä LKV
040 8485697
JARKKO.SAARINEN@NAYTONPAIKKA.COM