Taivaanranta & Vuorenranta huviloiden tilannekatsaus

Edellisessä blogipostauksessamme: UNELMIESI HUVILA MEREN RANNALLA esittelimme hulppeita hirsihuviloita, joita saamme olla välittämässä yhteistyössä rakennuttajan RIMITO LIVINGIN kanssa.

Huviloiden uniikkius keskittyy lumoavaan tonttiin, innovatiiviseen ja ekologiseen arkkitehtuuriin, saaristoon, Suomen kauniiseen luontoon sekä tietysti tontin tarjoamaan omaan rauhaan. Rakentamisen keskiössä on tekemisen tarkkuus, materiaalien korkea laatu sekä ympäristöystävällisyys. Oletko jo ehtinyt tutustumaan näihin upeisiin huviloihin? Mikäli et, tsekkaa nämä upeat kohteemme täältä: VUORENRANTA & TAIVAANRANTA.

MISSÄ RAKENNUSVAIHEESSA HUVILOIDEN OSALTA NYT SITTEN MENNÄÄN?

Rakennusfokuksen alla on Rimito Livingillä ollut nyt niin sanottu lippulaivahuvila, Taivaanranta. Huvilassa saatiin juuri valmiiksi OVELUKSEN rimakatto, ja seuraavaksi viimeistellään katto ekologisilla, kiinteillä valaisimilla. 

Kovassa etenemisvauhdissa on myös laatoitusprojekti kylpyhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen sekä Master Bedroomin kylpyhuoneen osalta. 

MITÄ SEURAAVAKSI?

Katon valmistuessa katse ja pääfokus siirtyy lattian asentamiseen ja viimeistelyyn. Lattiaksi huvilaan on valikoitunut  B-hardin tammi kovapuulattia. Lattian jälkeen huvilaan asennetaan kaunis ja tunnelmaan sopiva takka sekä keittiön- ja kodinhoitohuoneen kaapistot. 

Näiden suunnitelmien mukaan aikataulu koko Taivaanranta-huvilan valmistumisesta on kaavailtu viimeistään alkukesään.

Emme malta odottaa lopputulosta, sillä tämä uniikki helmi maisemineen on odotuksen arvoinen!