Modernia asumista Maskussa

Tämä kaunis, sulavalinjainen ja moderni koti tarjoaa upean & viihtyisän asumiskokonaisuuden, jonka lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen ja energiataloudellinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Kodin ihastuttava ulkomuoto on nykyaikaisen suoraviivainen, mutta silti tasapainoinen ja maanläheinen. Etupihalta löytyy kahden auton autokatos, sekä varastotilaa.

Pohjaratkaisu tässä talossa on toteutettu käytännöllisesti yhteen tasoon. Makuuhuoneita on kolme, joissa jokaisessa on oma, persoonallisen huoliteltu ilmeensä. Lisäksi makuuhuoneissa on näppäriä tilanratkaisuja, kuten liukuovikaapistoon piilotettu työskentelytila. Tästä kodista löytyy paljon fiksua säilytystilaa, sillä lähes jokaisesta makuuhuoneesta sekä eteisestä löytyy peililliset liukuovikaapistot. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Kodin sydän löytyy avaran kauniista ja valoisasta avokeittiö-olohuone yhdistelmästä, johon valoa pääsee lähes koko seinän kattavista isoista ikkunoista. Takapihan upeat peltomaisemat sulautuvat kodin sisustukseen, ikään kuin maisematauluna. Laadukkaat keittiökoneet- ja materiaalit mahdollistavat mukavat kokkaushetket perheen ja ystävien kera. Tästä tilavasta ja viistokattoisesta oleskelutilasta pääset takapihan terassille, jossa kirsikkana kakussa on oma lämmitettävä kylpytynnyri. Mikä sen parempaa kuin rauhallinen kesäilta paljussa ystävien kera, rauhallisella ja suojaisalla takapihalla! Löylyttely ja peseytyminen hoituu tyylikkäässä ja modernissa kylpyhuone- ja saunatilassa!

Lopuksi vielä muutama sana kodin erittäin käytännöllisestä kodinhoitohuoneesta, jossa on mm. oma sisäänkäynti ja kurapiste.

Tämä kaunis ja harmoninen kokonaisuus löytyy Maskun palvelujen läheisyydestä ja matka kouluihin ja päiväkoteihin on n. 1-2 kilometriä ja Turun keskustaan autolla n. 20 min (17 km).

Lisätiedot ja esittelyt:

Jukka Iso-Seppälä
+358 40 300 4345
jukka.iso-seppala@naytonpaikka.com