Krista Aaltonen

Kehitysjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV

+358 44 047 1111
krista.aaltonen@naytonpaikka.com

Kristalle tärkeintä saada tehdä töitä erilaisten ihmisten ja kotien parissa. Kokemusta on kertynyt myynnin- ja asiakaspalvelutyön parissa jo yli 20 vuoden ajan. Kiinteistönvälitysalalla Krista aloitti vuoden 2011 alussa. Vuonna 2011 suoritettu Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto (KiAT) sekä Laillistetun kiinteistövälittäjän
(LKV) pätevyys vuonna 2015 takaavat asiantuntevan ja ammattitaitoisen otteen. Vuonna 2020 Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsi Kristan ansiomerkillä arvokkaasta ja ammattitaitoisesta työstään.

Toimistomme ilopilleri, joka suhtautuu asioihin aina niiden vaatimalla vakavuudella, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa : ”Työtäni en pysty tekemään ilman naurua – on se niin kivaa! Minulle jokaisen kodin välittäminen on luottotehtävä ja teen työni rakkaudella.”

Krista saa kipinän päivittäiseen työhön erilaisten kotien ja niiden tunnelmien sekä tarinoiden innostamana. ”Kodin osto tai myynti ovat aina isoja päätöksiä ja haluan tehdä sen teille helpoksi ja mukavaksi. Työni parhaimpia hetkiä on, kun saadaan myyjä ja ostaja saman pöydän ääreen asuntokauppojen merkeissä.”

Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen ja ystävien parissa. Harrastuksiin kuuluu myös tanssi: lattarirytmejä, hiphopia ja iloista mieltä sekä nautintoa.

”Tanssitaan yhdessä asuntokaupoille!”

-Krista

Lähetä viesti Kristalle

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.