Jasmin Rainoma

Myyntiedustaja, KiLAT
SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä

+358 44 989 2848
jasmin.rainoma@naytonpaikka.com

Määrätietoisuus, tehokkuus sekä tunnollisuus. Niistä on tämä työtäpelkäämätön ratkaisujen tekijä tehty.

Jasminin työstä huokuu paitsi innokas tekemisen meininki, mutta myös aito ja lämminhenkinen kiinnostus sekä asiakkaitaan, että työtään kohtaan. Jasminille kunnia-asia on hoitaa jokainen työtehtävä ennen kaikkea laadukkaasti & tehokkaasti, mutta myös aidosti välittäen. Hän pitääkin työtään hyvin henkilökohtaisena. ”Tässä täytyy olla aidosti mukana kun ollaan näin tärkeiden asioiden äärellä. Annan asiakkailleni aina kaikkeni ja saan siitä paljon takaisin”.

Vankan ja monipuolisen myyntitaustansa ansiosta Jasminilta hoituu niin tuikitavallisten kuin haasteellisten kohteiden myyntiprosessin vieminen määrätietoisesti ja luotettavasti alusta loppuun.

Läpi vaikka harmaan kiven! Jasmin tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen ja niistä haasteellisimmista tapauksista onkin tullut yksi tämän naisen erityisosaamista. Jasmin kuvaileekin sellaisten kohteiden myynnin tuovan aina lisää taitoa ja potkua omaan tekemiseensä. Hän kokee suurta intohimoa itsensä jatkuvaa kehittämistä kohtaan ja kertoo: ” Tiukkojen tilanteiden ratkaisemisen on parasta tässä työssä! Aina voi kehittyä ja tehdä asiat vielä paremmin.”

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta tekee Jasmin töitä siellä missä tarvitaan huippumyyjää.

Lähetä viesti Jasminille

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.