Sample Image

Image, heading, text, buttons.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum. Fringilla nec accumsan eget, facilisis mi justo, luctus eu pellentesque vitae gravida non diam accumsan.

  • Tarkastusvelvollisuus asuntokaupassa

    Oman asunnon osto on monille ihmisille yksi suurimmista hankinnoista elämän aikana. Asuntokaupan yhteydessä kannattaakin olla valppaana, jotta jälkikäteen ei tule odottamattomia yllätyksiä. Yksi valppaana olemisen paikka on niin sanottu asunnon tarkastus ennen asuntokauppaa. Ostajan velvollisuuksiin asuntokaupassa kuuluu asunnon tarkastaminen ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Tarkastusvelvollisuus koskee sekä asunto-osakkeita että kiinteistöjä. Asuntokauppaan liittyvä tarkastusvelvollisuus on määrätty laissa […]

  • Miten tehdä ostotarjous?

    Unelma-asunto löytynyt, mitäs nyt? Kun sopiva unelmien asunto on löytynyt, on aika ryhtyä asunnon etsinnän jännittävimpään vaiheeseen ja laatia ostotarjous. Asunnon ostotarjousta tehdessä tulee muistaa, että se on sitova ja aina tehtävä kirjallisena. Asunnon ostotarjous tehdään kirjallisena Kun olet käynyt paikan päällä tutustumassa asuntoon ja olet perehtynyt huolellisesti asunnon asiakirjoihin, on aika tehdä asunnon ostotarjous. […]

  • Rautaista osaamista jo 10 vuoden ajan

    Kiitos Krista kun olet ollut mukana matkassa jo 10 vuotta! Olet rautainen kiinteistönvälityksen ammattilainen ja korvaamaton tekijä. Teet tätä työtä täydellä sydämellä sekä toimit esikuvana muille. Kanssasi on ilo työskennellä, olet aina valmiina auttamaan kollegoitasi ja inspiroit muita omalla tekemiselläsi. Kiitos Krista ja Onneksi olkoon 10 vuodesta kiinteistönvälittäjänä!

Let’s Connect

Quisque aliquam nisl quis metus taylor feugiat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum vitae gravida non diam accumsan.