Sample Image

Image, heading, text, buttons.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum. Fringilla nec accumsan eget, facilisis mi justo, luctus eu pellentesque vitae gravida non diam accumsan.

  • Asuntokaupan markkinaennuste alkuvuodelle 2020

    Suomen Kiinteistönvälittät SKVL julkaisi markkinaennusteensa: Suomen Kiinteistönvälittäjien lähes 1600 välittäjästä ja 475 toimipisteestä koostuvat asuntokaupan asiantuntijat ovat antaneet markkinaennusteensa alkuvuodelle 2020. Julkaisemme tässä poimintoja alueellisesta näkökulmasta.    ”Vuosi 2019 oli asuntokaupan osalta positiivinen. Hintojen nousu on rauhoittunut ja kauppamäärät ovat hyvällä tasolla. Vuoden 2020 ensimmäinen neljännes näyttää jatkavan kasvun aikaa. Myös koko vuoden 2020 ennusteessa […]

  • Hyvää uutta vuotta 2020!

    Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille! ”Aktiivista ja ammattimaista toimintaa, arvostan! Hyvää yhteydenpitoa myyjään sekä ostajaan.” – Katriina Näillä sanoilla on hienoa aloittaa uusi työvuosi 2020! Oletko miettinyt kotisi myyntiä? Kodin vaihto on monivaiheinen prosessi, jonka haluamme sujuvan toimeksiantajamme ja välittäjämme välillä joustavasti ja ammattitaidolla. Tutustu ammattitaitoisiin välittäjiimme ja pyydä ilmainen arvio kodistasi. Ota yhteyttä!

  • Ensivaikutelma

    Asunnon ostaminen on useimmiten vahvasti tunteen johdattelemaa. Kautta aikojen on sanottu, että ensivaikutelma asunnosta on se kaikkein tärkein. Jos se on vähänkin arveluttava, jää kauppa syntymättä, vaikka faktat puhuisivat toista kieltä. Tunne omasta tulevasta kodista ei synny, mikäli tuo kuuluisa ensivaikutelma jää ”vajaaksi”. Puhutaan paljon siitä, miten asunnon myyjän tulisi valmistaa kotinsa asuntoesittelyyn. Vie ylimääräiset […]

Let’s Connect

Quisque aliquam nisl quis metus taylor feugiat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum vitae gravida non diam accumsan.