Kaisa Hamido

Kiinteistönvälittäjä LKV, Arkkitehti SAFA

+358 40 0363 646
kaisa.hamido@naytonpaikka.com

Kymmenet vuodet arkkitehtuurin parissa ja lisävuodet kiinteistöalalta toimivat kantavana perustana Kaisan osaamiselle. Hyppy puhtaan arkkitehtuurin puolelta kohti kiinteistönvälitystä oli harppaus molemmille aloille. Kaisan asiakkaana saat kattavan sekä ammattimaisen näkemyksen niin kiinteistönvälitys- kuin arkkitehtiasioihin! Ammattirajat rikkovan aluevaltauksen myötä arkkitehdin palvelut ovat nyt entistä suuremman kansan osan saavutettavissa.

Kaisan estetiikan taju on pettämätön. Vaikka tinkimätön näkemys onkin arkkitehtuurissa Kaisalle ehdottoman tärkeää, tärkeimmäksi nousee silti asiakas ja asukas. Erityisen korostunutta tämä on, kun puhutaan kodeista. Suunnittelu tapahtuu asiakas mielessä ja etusijalla. Kun suunnittelussa päästään mittakaavasta rakennus mittakaavaan asunto, ovat yhä personoidummat ratkaisut mahdollisia.  

Tilat ovat Kaisalle paitsi ammatti myös harrastus. Sekä ruokapöydän että työpöydän täyttävät jatkuvat projektit rakentamisen ja kiinteistöjen alalta. Onnistunut lopputulos on ilo, jota ei ehdi kauaa ihmettelemään, kun seuraava projekti jo kutsuu.

Kun koittaa vapaa hetki, suuntaa Kaisa saaristoon – sielläkin on kiinteistöjä!