• Urheilukuja 4
  • Turku, Kärsämäki
  • 4h+k+pukuh+pesuh+s+vh+wc+at+var

Urheilukuja 4

Turku, Kärsämäki

4h+k+pukuh+pesuh+s+vh+wc+at+var

228 000 € (1 461,54 € / m²)

156 m²

Tyyppi

Omakotitalo

Rakennusvuosi

1976

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Putket remontoitu

-

Tätä asuntoa myy Jasmin Rainoma, Myyntiedustaja.

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Sijainti
Esittely

Monien mahdollisuuksien 1-tasoinen koti päättyvän tien päästä, rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä alueelta, vain 4 km Turun keskustasta!

Asuinalueena arvostettu Kärsämäki tarjoaa mukavaa ja rauhallista asumista sujuvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä keskustaa. Lähistöltä löytyvät todella hyvät liikuntamahdollisuudet sekä peruspalvelut. Kärsämäen urheilupuisto, urheilukeskus Leaf Areena, useampi puisto sekä Impivaaran urheilu- ja liikuntakeskus läntisessä Kaerlassa tarjoavat monenlaisia liikuntamahdollisuuksia. Kärsämäen eteläpuolella sijaitsee mm. Lidl ja Prisma. Alakouluista sekä Pallivahan, että Turun Lyseon koulun Kärsämäen yksikkö löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä, kuin myös Kaerlan päivähoitoyksikkö.

Myytävä kiinteistö on v. 1976 omalle tasamaatontille rakennettu, aumakattoinen kolmen tilavan makuuhuoneen täystiilitalo. Asuinrakennuksen yhteydessä on lisäksi lämmin autotalli ja varasto. Rakennus on sijoitettu järkevästi tontille siten, että etupihalla on hyvin oleskelu- ja harrastetilaa. Pihasta löytyy muutama omenapuu, luumupuu ja marjapensaita.

Asuintilat yhdessä tasossa helpottavat arkea. Tämän kodin pohjaratkaisu on hyvin selkeä ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia myös muutoksille. Sisääntultaessa eteisaulasta aukeaa lähestulkoon koko koti. Nykyisestä pukuhuoneesta ja sen perällä sijaitsevasta kylmiöstä saisi esimerkiksi remontoimalla ruhtinaallisen kokoisen kodinhoitohuoneen tai kylpyhuoneremontin yhteydessä voisi pesutilaan suunnitella toisen wc:n ja kaksi suihkua.

Esittelyt ja lisätiedot:

Jasmin Rainoma
Kiinteistövälitys Näytönpaikka Oy
jasmin.rainoma@naytonpaikka.com

Perustiedot

Sijainti

Urheilukuja 4

Postinumero

20360

Kerros

1/1

Pinta-ala:

156 m²

Muu ala:

34 m²

Kokonaispinta-ala:

211 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Kerrosala: asunto 117m2, autotalli 34m2, yht. 211m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.

Asunnon kunto:

Tyydyttävä

Listauksen tyyppi:

Omakotitalo

Rakennusvuosi:

1976

Käyttöönottovuosi:

1976

Huoneluku:

4

Vapautuminen:

Sopimuksen mukaan

Hinta ja kulut

Velaton hinta:

228 000 €

Neliöhinta:

1 461,54 € / m²

Lisätietoja maksusta:

Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kiinteistövero 517,02e (2021).

Tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:

Tilava erillinen keittiö, jossa hyvät säilytystilat. Keittiön kaapistot ja parkettilattia on asennettu v.2005. Varustukset: jääkaappi, liesituuletin, astianpesukone, keraaminen liesi.

Saunan kiuastyyppi:

Sähkö

Keittiön lattiamateriaali:

Parketti

Keittiön seinämateriaali:

Tapetti ja Kaakeli

Olohuoneen seinämateriaali:

Tapetti

Olohuoneen lattiamateriaali:

Parketti

Makuuhuoneen seinämateriaali:

Tapetti

Makuuhuoneen lattiamateriaali:

Muovimatto

Kylpyhuone:

Remontoitavassa kunnossa. Pesutiloissa on tapahtunut vesivuoto v. 2014. Pesuhuoneen alapohjassa on vuotanut lämmitysputki ja suihkunurkassa ns. roiskevesiongelmaa. Vuotovesi on kastellut alapohjaa pesutiloissa. Pesuhuoneen lattiaa on piikattu v. 2014 auki vuotokohdasta ja putket on tulpattu. Pesutilat ovat olleet käyttämättöminä vahingon jälkeen.

Vahinkoalueen rakenteet: Alapohjarakenne ns. 2-laattarakenne, eristeenä styrox. Pesutilojen pinnoitteena laatta (pintavalu noin 80 mm, eriste srytox 100 mm). Ulkoseinä: Täystiilitalo. Sisäseinä: Väliseinät tiiltä. Pesuhuone laatoitettu, sauna paneloitu.

Suositeltavat toimenpiteet v. 2014 tehdyssä Recover tarkastusraportissa: Purku: Pesuhuone ja saunan pintalattiat kannattaa piikata pois eristeineen. Pesuhuoneesta kannattaa seinälaatat piikata myös pois. Kuivaus: Purkutyön jälkeen kastuneen alueen kuivaus. Jälleenrakennus: Kuivauksen jälkeen korjaustyöt huomioiden nykypäivän ohjeet mm. vesieristyksistä. Muut: Pesutiloista kannattaa lattiakaivot uusia remontin yhteydessä. KTS tarkemmin Recover tarkastusraportti.

WC:n seinämateriaali:

Kaakeli

WC:n lattiamateriaali:

Laatta

Sauna:

Kyllä

Liesi:

Keraaminen

Lisätiedot

Muut tilat:

Nykyisestä pukuhuoneesta on purettu takka.

Kiinteistö ja taloyhtiö

Kiinteistön tyyppi:

Tontti

Kiinteistötunnus:

853-84-16-5

Vesijohto:

kunnan

Viemäri:

kunnan

Kaavatilanne:

Asemakaava

Tontin pinta-ala:

989 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Tasamaatontti

Rakennusmateriaali:

Tiili

Lämmitysjärjestelmä:

Öljy

Ilmanvaihto:

painovoimainen

Kattotyyppi:

Aumakatto

Katemateriaali:

Pelti

Lisätietoja energiatodistuksesta:

Myyjä toimittaa kaupantekoon.

Asbestikartoitus:

Ei

Tehdyt remontit

Salaojat (ainakin osittain) on tehty 1990 -luvulla. Keittiön kaapit ja parketti on asennettu v. 2005. Isot ikkunat (oh, mh:t, k) on uusittu v. 2006. Ulko-ovi on uusittu v. 2013. Piha-aita on maalattu v. 2021. Öljylämmityskattilaan on asennettu Smart Comfort -lämmönsäätöjärjestelmä v. 2014 (olohuoneessa olevalla termostaatilla voidaan säätää lämpötilaa, pitää automaattisesti asetetun lämpötilan sisätiloissa ja säästää lämmityskustannuksissa). Öljysäilion tarkistus on tehty v. 2004 ja lämmitys on ollut päällä ympäri vuoden. Nuohous syksyisin on sisältänyt öljylämmityskattilan puhdistuksen.