Sample Image

Image, heading, text, buttons.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum. Fringilla nec accumsan eget, facilisis mi justo, luctus eu pellentesque vitae gravida non diam accumsan.

  • Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut!

    Joulu on aivan nurkan takana!  Päätimme koko Näytönpaikan tiimin voimin vaihtaa perinteiset joulukampanjat valtakunnalliseen, hyvänmielen joulukeräykseen, jossa kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille. Erityistä pulaa on ollut nuorten lasten lahjoista ja ylivoimaisesti toivotuin lahja on lahjakortti. Tämän keräyksen myötä pääsimme vaikuttamaan ja jakamaan hyvää joulumieltä. Pieni teko, suuri vaikutus! Osallistuithan sinäkin? Lue lisätiedot keräyksestä Joulupuun sivuilta.

  • Asunnon ostoa suunnittelemassa?

    Elämän suuria hetkiä ei kannata pilata kiirehtimällä. Huolellinen valmistautuminen tärkeään ja taloudellisesti arvokkaaseen ratkaisuun on paitsi viisasta, monesti myös mielekästä sekä mieltä avartavaa. Suunnittelun ja valmistautumisen aikana mieleen saattaa juolahtaa asioita ja tekijöitä, joita ei aiemmin olisi kuvitellutkaan liittyvän tulevan asunnon ostoon. Hyvä suunnitelma ja huolellinen valmistautuminen luo myös turvaa päätöksenteolle. Käymme tässä läpi mielestämme…

  • Näytönpaikan joulukampanja

    Kun solmit toimeksiantosopimuksen kanssamme  1.11. – 15.12. välisenä aikana: Jokaisesta solmitusta toimeksiantosopimuksesta lahjoitamme lahjan Joulupuu -keräykseen eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Jokaisesta kauppaan johtaneesta toimeksiannosta lahjoitamme 5 % välityspalkkiosta Hope ry:lle vähävaraisten ruoka-apuun. Joulupuu on hyvänmielen keräys, jossa kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja.…

Let’s Connect

Quisque aliquam nisl quis metus taylor feugiat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum vitae gravida non diam accumsan.