arkkitehtipalvelu

Arkkitehtipalvelua jokaiseen kotiin

Suunnittelupalvelumme tarjoaa arkkitehtisuunnittelua jokaiseen kotiin ja jokaiseen projektiin. Oli kyse sitten nykyisen kotisi remontin suunnittelusta tai visio tulevaisuuden kodistasi, anna arkkitehdin auttaa!

Miksi valita arkkitehtisuunnittelu?

Usein arkkitehdin palvelut liitetään isojen projektien ja tilojen yhteyteen. Haluamme muuttaa tämän käsityksen – Me olemme täällä Sinua varten! Tavoitteenamme on rakentaa visio arkkitehti- ja rakennussuunnittelupalvelusta, joka on laadukas, asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä.

suunnittelu

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu työ on puoliksi tehty. Ammattilaisen tekemä remontti-, saneeraus- tai rakennussuunnittelu luo turvaa tekemiseen. Väärät materiaalit, menetelmät ja valinnat remontissa voivat johtaa mittaviin vahinkoihin, jotka kertautuvat kustannuksissa tulevaisuudessa. Palvelumme antaa sinulle turvaa vahingoilta ja samalla näkemystä projektin koko elinkaarta ajatellen. Voit olla huoletta, kotisi on ammattilaisten vankoissa käsissä!

Tilaratkaisut

Toisinaan käy niin, että unelmakodin sijainti löytyi, mutta tilalliset ominaisuudet uupuvat. Anna arkkitehdin auttaa! Arkkitehti voi osaamisensa kautta paitsi arvioida kyseisen kohteen tilallista muovautuvuutta myös tuoda esiin aikaisemmin täysin sivuutettuja kohteita joiden tilallinen potentiaali on jäänyt tunnistamatta. Tiloja, jotka ovat täydellisellä sijainnilla, mutta kaipaavat uutta tilajärjestystä. Sen sijaan, että luopuu unelmakodin visiosta, voi kääntyä arkkitehdin puoleen ja ratkaista ongelman arkkitehtisuunnittelun avulla.

Tilanratkaisut
Ajatuksena oma tila?

Ajatuksena oma tila?

Vapaalta vaikuttava rakentaminen on todellisuudessa sääntöjen värittämää. Remontista haaveileva voi huomata olevansa lupaviidakossa, josta ei yksin ulos selviä. Anna arkkitehtimme auttaa. Opastamme sinua lupa-asioissa ja piirrämme tarvittaessa vaaditut dokumentit.

Perinteisesti suunnittelijoiden voimat ovat menneet uudisrakentamisen puolelle. Isossa kaavassa tapahtuva rakentaminen huomioi yksilön tarpeet kuitenkin vain välttävästi, sillä rakentamisen on palveltava mahdollisimman monia. Hyvä ja yksilöity suunnittelu kuuluu mielestämme kaikille. Jokainen ansaitsee tilan, jossa viihtyy. Viime kädessä ihmisillä onkin tapana löytää paikkansa, jota kutsua kodiksi. Asukas tekee kodin ja  suunnittelija varmistaa, että tilasta on kodiksi.

Suunnittelu

Ostotoimeksianto – Missiona täydellinen koti

Asuntokaupat ovat suurimpia ja tärkeimpiä kauppoja mitä ihminen elämänsä aikana tekee. Tieto ja ymmärrys kaupan olevasta kohteesta voi silti olla tilallisesti varsin pintapuolista.  Sama pintapuolisuus määrittää usein myös asunnon etsintää. Moni hyvä kohde saattaa jäädä huomioimatta, koska tilan potentiaalia ei osata tunnistaa. Tässä arkkitehtimme astuu kuvaan ja etsii kohteet puolestasi.

Tehdessäsi kanssamme ostotoimeksiannon saat kauttamme oman edustajan kaupankäyntiin. Näin kaupan osapuolet ovat tasavertaisemmassa asemassa. Tämä tukee alalla näkyvää yleistä kehitystä, jossa sekä ostajalla, että myyjällä on edustajansa.

Ostopalvelu  on oiva ratkaisu esimerkiksi niille, jotka eivät ehdi tai kykene etsimään itselleen sopivaa asuntoa. Toisaalta, vaikka ei olisikaan kyse siitä, että ostaja on maantieteellisesti tai ajallisesti hankalassa paikassa, asiat omalta kantiltaan näkevä arkkitehti pystyy löytämään tarjonnasta ne kohteet, jotka ostaja itse saattaisi sivuuttaa näkemättä niiden potentiaalia.

Arkkitehti voi osaamisensa kautta tuoda ostajalle esiin kohteita, joita ostaja ei itse osaisi huomioida. Esimerkiksi täydellisellä sijainnilla oleva koti, jonka asiakas on mielessään hylännyt puutteellisten tilaominaisuuksien tai silmää epämiellyttävän sisustuksen takia.  Nämä kaikki ovat niitä ongelmia, jotka ovat ratkaistavissa laadukkaan arkkitehtipalvelun kautta!

Kaisa

Kiinteistönvälittäjä LKV, arkkitehti SAFA
+358 40 0363 646
kaisa.hamido@naytonpaikka.com

Kymmenet vuodet arkkitehtuurin parissa ja lisävuodet kiinteistöalalta toimivat kantavana perustana Kaisan osaamiselle. Hyppy puhtaan arkkitehtuurin puolelta kohti kiinteistönvälitystä oli harppaus molemmille aloille. Kaisan asiakkaana saat kattavan sekä ammattimaisen näkemyksen niin kiinteistönvälitys- kuin arkkitehtiasioihin! Ammattirajat rikkovan aluevaltauksen myötä arkkitehdin palvelut ovat nyt entistä suuremman kansan osan saavutettavissa.

Kaisan estetiikan taju on pettämätön. Vaikka tinkimätön näkemys onkin arkkitehtuurissa Kaisalle ehdottoman tärkeää, tärkeimmäksi nousee silti asiakas ja asukas. Erityisen korostunutta tämä on, kun puhutaan kodeista. Suunnittelu tapahtuu asiakas mielessä ja etusijalla. Kun suunnittelussa päästään mittakaavasta rakennus mittakaavaan asunto, ovat yhä personoidummat ratkaisut mahdollisia.  

Tilat ovat Kaisalle paitsi ammatti myös harrastus. Sekä ruokapöydän että työpöydän täyttävät jatkuvat projektit rakentamisen ja kiinteistöjen alalta. Onnistunut lopputulos on ilo, jota ei ehdi kauaa ihmettelemään, kun seuraava projekti jo kutsuu.

Kun koittaa vapaa hetki, suuntaa Kaisa saaristoon – sielläkin on kiinteistöjä!

Kaisa Hamido
Essi Similä

Essi

Sisustusarkkitehti, arkkitehti yo
+358 40 8246 346
essi.simila@naytonpaikka.com

Arkkitehtuurin parissa varttuneen Essin ajautumista suunnittelualalle ei voi pitää yllätyksenä. Opiskelut arkkitehtiosastolla ja Taideteollisessa korkeakoulussa luovat omalaatuisen pohjan, jossa eri mittakaavat ja taideteolliset alat kohtaavat.

Essi menee omissa ideoissaan eteenpäin taide edellä. Käytännön suunnittelutyössä taidepuoli saa silti usein väistyä rationaalisen ajattelun ja funktionaalisuuden tieltä. Vaikka visuaalinen taide ei aina suunnittelutöissä näkyvästi konkretisoituisikaan, on selvää, että sieltä kumpuava luova ajattelu on iän aikaisen ja perustellun pähkäilyn lisäksi aina läsnä.

Essi luovii roolissaan jossain it-ammattilaisen ja taiteilijan välillä itseäänkin ihmetyttävällä tavalla. Asiakkaalle tämä on etu. Osaaminen piirto- ja mallinnusohjelmien saralla kääntyy kuviksi ja animaatioiksi, joilla suunnitelmat herätetään henkiin jo ennen kuin remonttia tai rakennustyötä on vielä aloitettu.

Essi keskittyy välillä omaan ärsyyntymiseensä asti yksityiskohtiin. Tukahduttavalta tuntuva työtapa konkretisoituu monelta kantilta harkittuihin kokonaisuuksiin. Aivan kaikki on valmiiksi mietittyä. Myös ne asiat, jotka eivät koskaan ehdi tulla ajankohtaisiksi, koska asia oli jo ratkaistu paperilla.

Valmiiden töiden ääreltä Essi siirtyy veneensä pariin. Puukantisessa purjejollassa lepää kenen tahansa silmä. Mieli lepää sitten vesillä.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
mahdollisimman pian!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.