Miksi valitsen Näytönpaikan?

Ongella vai verkolla?

Nykypäivän asuntokaupassa ensivaikutelma myytävästä asunnosta syntyy verkossa ensisilmäyksellä. Asuntojen vertailu ja selailu on tehty todella helpoksi hyvien asuntoportaalien (etuovi.com, jokakoti.fi, oikotie.fi) ja laadukkaiden naytonpaikka.com - sivustojen myötä. Se, miten ja missä asunnot esitellään internetissä on tänäpäivänä ensiarvoisen tärkeää.

Tässä olemme alueemme kärjessä. Laadukkaat kuvat sekä laajat tiedot myytävistä asunnoista ovat jo muodostuneet “tavaramerkiksemme”. Tästä laadusta emme aio tinkiä jatkossakaan. Laadukas ja laajalti informoiva asuntoilmoitus on mielestämme paras tie tyytyväisiin asiakassuhteisiin.

Palvelulupaus!

Asuntokauppa on aina luottamusasia, siksi yhteydenpito asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää.

Asunnon myynnistä herää aina kysymyksiä ja kodinvaihto ei ole koskaan täysin stressitöntä. Tämän takia panostamme joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun, löydämme vastaukset ja ratkaisut nopeasti ja tehokkaasti.

Asunnon myynti on aina iso prosessi. Meidän mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että kommunikointi toimeksiantajiemme ja välittäjiemme välillä on mutkatonta, rehellistä ja ehdottoman luottamuksellista. Onnistunut asuntokauppa syntyy ammattivälittäjän ja toimeksiantajan saumattomasta yhteistyöstä. Tähän panostamme.

Onnistutaan!

Tärkeä osa asunnon myyntiä on oikean hinnan määrittäminen. Välittäjiemme hintatietoisuus on alansa huippua, josta hyvänä esimerkkinä toimivat nopeat myyntiajat.

Ota huoletta yhteyttä ammattivälittäjiimme, heihin voit luottaa vaikeinakin aikoina.

Palveluhinnasto tästä